"Zo vrij als een vogel"

Over ons

Roefs Motor Trading Maasbree

“ZO VRIJ ALS EEN VOGEL”

Nederland telt zo’n half miljoen geregistreerde motoren. Motorrijders koesteren hun voertuig. Ze sleutelen, poetsen en boenen. Liefdevol en gepassioneerd. Enthousiast verkennen ze in de lente ’s lands wegen. Hartstochtelijk en gedreven wordt er rondgereden op die glimmende tweewielers.

Venlonaar Bert Roefs zit inmiddels al 25 jaar in de motorbranche. Hij is een ware liefhebber. In Tegelen dreef hij jarenlang de bekende zaak RMC Motoren. Hij ontplooide daar voornamelijk groothandels- activiteiten. Nu richt hij zich weer op de eindconsument. Dat doet hij samen met zijn vrouw Marion. Sinds juni 2005 is Roefs Motor Trading gevestigd op het Maasbreese industrieterrein De Schor, aan de Groesweg 33. De showroom herbergt doorgaans zo’n 60 modellen. Alle grote Japanse merken treft men er aan en natuurlijk de oerdegelijke BMW-machines. De motoren zijn stuk voor stuk op en top in orde en min of meer terstond rijklaar.

Bert Roefs heeft door de jaren heen een behoorlijke dosis technische knowhow in zijn hersenpan opgeslagen. Hij weet er nagenoeg alles van. Alle types levert Roefs Motor Trading. Sport-, tour- en custom-modellen.
Had de motorrijder vroeger vooral een ruig imago, tegenwoordig stapt ‘iedereen’ op een motor. Van bouwvakker tot advocaat. Allemaal zijn ze gegrepen door het ‘ vrij als een vogel’ virus. Nieuwe motoren zijn er in iedere prijsklasse. Vanaf 1000 euro tot een ‘the sky is the limit’ prijs. Inruilen is uiteraard ook mogelijk, waardoor er steevast enkele occassions in de aanbieding staan.
Het gros van de motoren is zuinig in gebruik, terwijl de verzekeringspremies en motorrijtuigenbelasting eveneens alleszins draaglijk zijn. Motorrijden loont zich zogezegd, temeer omdat de gemiddelde levensduur van een goed onderhouden tweewieler rond de twintig jaar ligt.

Roefs Motor Trading bemiddelt bovendien in financieringsmogelijkheden. Wanneer men vandaag besluit tot de aankoop van een motor, dan kan deze in vrijwel alle gevallen binnen enkele dagen tot hooguit een week geleverd worden. En heeft men een speciaal voertuig op het oog, dan doet het team van Roefs Motor Trading er alles aan om deze in huis te halen. U bent vijf dagen per week van harte welkom in de showroom aan de Groesweg 33 in Maasbree.

Berst en Marion Roefs

De firma ROEFS MOTOR TRADING staat garant voor:

✔Super kwaliteit motorfietsen,
✔Gunstige prijzen,
✔inclusief service en garantie,
✔Uitgebreid jong assortiment,Persoonlijk contact,
 Flexibele openingstijden (ook in de avonduren),