"Wij houden uw motor in topconditie!"

"Wij houden uw motor in topconditie!"

Werkplaats

In onze werkplaats voeren we alle soorten onderhoud en reparatie uit.
Of het nu gaat om schadereparatie, klein- of groot onderhoud, schadetaxatie of gewoon een zomer- of wintercheck; we kunnen het allemaal! Maak direct online een afspraak!

U kunt bij ons terecht voor:

✔Schadetaxatie
✔Winterstalling
✔Verkoop en montage accessoires
✔Ultrasoon reiniging
✔Onderhoud
✔Reparatie
✔Schadeherstel
✔Winterbeurt
✔Uw motorfiets verlagen
✔Kleding en accessoires

Online Afspraak maken

2 + 13 =

SCHADEHERSTEL
Je (of een ander) hoeft maar even niet op te letten en je hebt een lelijke deuk in de tank, kras in je chroom of erger. De wetenschap dat je bij Roefs Motor Trading terecht kunt voor vakkundig herstel is dan een hele prettige. Door onze korte lijnen met leveranciers zijn vervangende onderdelen snel beschikbaar en staat jouw motor voor je het weet weer als nieuw voor je klaar. Wij helpen je ook met de afwikkeling van de eventuele verzekeringsclaim.

HALEN EN BRENGEN
Voor jouw gemakt kun je je motor daarom ook door Roefs Motor Trading laten ophalen (Wat sowieso handig is als je ‘m niet aan de praat krijgt). Na de onderhoudsbeurt of reparatie leveren wij jouw motor weer op het aangegeven adres af. De kosten van deze service, die van de afstand afhangen, rekenen wij graag vooraf voor je uit.

ULTRASOON REINIGEN
Hoe werkt ultrasoon reinigen?Ultrasoon reinigen is een zeer effectieve reinigingstechniek. Het reinigingeffect in een ultrasoon bad ontstaat doordat (voor de mens niet waarneembare) geluidsgolven door het water met de reinigingsvloeistof worden gestuurd. Hierdoor ontstaan tienduizenden luchtbelletjes die door de geluidsgolven in elkaar klappen. De implosies hebben een veelvoud aan kleine stromingen door de reinigingsvloeistof tot gevolg. Deze stromingen functioneren als een borstel en weken het vuil los van het voorwerp. Met als gevolg: het ultrasoon reinigen van de voorwerpen die zich in de reiniger bevinden. Dit zonder te krassen of te schuren en tot op plaatsen waar je met de hand niet bij kunt.